Over ons

Royal FloraHolland is een coöperatie van kwekers en al meer dan 100 jaar brengen we kwekers en kopers bij elkaar. Met meer dan 100.000 transacties per dag en 400.000 soorten bloemen en planten zijn wij de grootste bloemenveiling, internationale marktplaats én kennispartner ter wereld. Als verbinder in de sierteeltsector streven we naar duurzaam succes voor onze leden en werken samen met alle partijen in de sierteeltsector, zodat de sector blijft groeien. Wij geloven dat we samen slimmer en beter zijn. En meer kunnen doen voor minder kosten dan ieder alleen.

Onze belofte: waar we voor staan
Growing opportunities together: we verbinden spelers in de sierteelt en creëren kansen voor duurzame groei en succes op de wereldwijde markt.

Onze visie: waar we voor gaan
Wij gaan voor duurzame groei op lange termijn. Via ons digitale B2B-platform verbinden we kwekers en kopers met alle partijen in de sector. Zo creëren we een stevig fundament waarop alle spelers in de sector kunnen samenwerken aan duurzaam succes op de wereldwijde sierteeltmarkt.

Zo worden we niet alleen steeds slimmer, duurzamer en efficiënter, maar bouwen we ook een toekomstbestendige sector.

Jouw loopbaan
Als organisatie in transformatie vind je bij ons voldoende ruimte voor persoonlijke groei en verdere ontwikkeling. We zijn groot, divers en uitdagend. Met meerdere vakgebieden, werkzaamheden en functies in huis, zijn wij een aantrekkelijke werkgever voor zowel starters als ervaren professionals.

Of je nu een expert op je vakgebied wilt worden of een leidinggevende functie ambieert, bij Royal FloraHolland is alles mogelijk. Als je weet wat je doelen zijn, helpen wij je om ze te bereiken. Hoe? Met begeleiding, scholing en training on the job, maar ook door je zelfstandig te laten werken en je eigen keuzes te laten maken. Zo kom je er vanzelf achter wat je leuk vindt, waarin je kunt uitblinken en hoe je tot bloei komt in dit wereldbedrijf vol kansen.

Royal FloraHolland is door de medewerkers beloond met World-class Workplace keurmerk! Dit onafhankelijke keurmerk van Effectory is beter bekend als BESTE WERKGEVER! Wij zijn er bijzonder trots op dat dit uit ons medewerkerstevredenheid onderzoek is gekomen.

Kom je bij ons werken dan bepaal jij samen met je collega’s het succes van Royal FloraHolland!

Doe met ons mee – Connect to grow.

 

Jouw toekomstige collega’s

Binnen Royal Floraholland werken medewerkers in diverse expertises. Bekijk onze medewerkers via onderstaande link.

Lees meer

Onze vacatures

Binnen Royal FloraHolland zijn er legio carrieremogelijkheden. benieuwd welke uitdagingen er voor jou klaar liggen.

Bekijk vacatures

Job Alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze laatste vacatures? Meld je dan aan voor onze Job Alert.

Meld je aan

Wist je dat Discovery Channel een kijkje heeft genomen in onze “keuken”?