Over ons

Flowering the World Together, Planting Seeds of Opportunity for our Members’, de missie van Royal FloraHolland.

Met 100.000 transacties per dag en 400.000 soorten bloemen en planten zijn wij de grootste bloemenveiling, internationale marktplaats én kennispartner ter wereld. Als verbinder in de sierteeltsector dragen wij bij aan het succes van kwekers en hun klanten. Dat niet alleen. Met bloemen en planten geven wij iedere dag kleur aan vele kleine, mooie momenten in het leven van mensen.

In de moderne wereld van vandaag zijn daar grote prestaties voor nodig. Van professionals die onze belofte verder verspreiden, daar nieuwe wegen voor inslaan en kansen creëren. Dat is de uitdaging van werken bij Royal FloraHolland.

Niet zomaar een uitdaging. Een uitdaging van wereldformaat. Waar je niet alleen jezelf kunt zijn, maar ook nog eens trots op het feit dat je met gedreven collega’s onderdeel bent van de grootste dienstverlener in de internationale sierteelt.

Jouw loopbaan

Als organisatie in transformatie vind je bij ons voldoende ruimte voor persoonlijke groei en verdere ontwikkeling. We zijn groot, divers en uitdagend. Met meerdere vakgebieden, werkzaamheden en functies in huis, zijn wij een aantrekkelijke werkgever voor zowel starters als ervaren professionals.

Of je nu een expert op je vakgebied wilt worden of een leidinggevende functie ambieert, bij Royal FloraHolland is alles mogelijk. Als je weet wat je doelen zijn, helpen wij je om ze te bereiken. Hoe? Met begeleiding, scholing en training on the job, maar ook door je zelfstandig te laten werken en je eigen keuzes te laten maken. Zo kom je er vanzelf achter wat je leuk vindt, waarin je kunt uitblinken en hoe je tot bloei komt in dit wereldbedrijf vol kansen.

Kom je bij ons werken dan bepaal jij samen met je collega’s het succes van Royal FloraHolland!

Een stukje historie over de bloemenveiling

 

Jouw toekomstige collega’s

Binnen Royal Floraholland werken medewerkers in diverse expertises. Bekijk onze medewerkers via onderstaande link.

Lees meer

Onze vacatures

Binnen Royal FloraHolland zijn er legio carrieremogelijkheden. benieuwd welke uitdagingen er voor jou klaar liggen.

Bekijk vacatures

Job Alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze laatste vacatures? Meld je dan aan voor onze Job Alert.

Meld je aan

Wist je dat Discovery Channel een kijkje heeft genomen in onze “keuken”?