Rick Pesik / Teammanager Trade Fairs & Events

Royal Floraholland is een bedrijf met mondiaal bereik  

Marketing. Een vakgebied dat sterk in ontwikkeling is bij Royal FloraHolland. Rick Pesik, teammanager Trade Fairs & Events, draagt iedere dag bij aan deze ontwikkeling. Hij richt zich voornamelijk op de promotie van bloemen en planten en onze sector.

“Ik heb een rol in de ontwikkeling van de organisatie en de mensen en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor bedrijfsonderdelen die de sector promoten in een heel breed verband.”

Promotie bij Royal FloraHolland gaat over meer dan het promoten van bloemen en planten bij de consument. Wij zijn een business to business bedrijf. Wat wil zeggen dat wij een grote rol spelen in de promotie van bloemen en planten van onze kwekers richting hun klanten. We richten ons daarbij op promotie binnen bepaalde segmenten, als ook op product specifieke promotie. Dit valt samen met de organisatie van grote (inter-)nationale beurzen. Ons bezoekerscentrum Aalsmeer richt zich tot slot op de promotie van onze sector bij toeristen van over de hele wereld. Jaarlijks komen hier tot circa 60.000 toeristen de veiling bezoeken.

“Recentelijk heb ik mijn 12,5 jarig jubileum gevierd bij Royal FloraHolland en ik begin aan mijn 5e functie. Royal Floraholland is een bedrijf met mondiaal bereik, dat werkt met een prachtig product en dat mij de mogelijkheden heeft geboden om op verschillende vlakken te ontwikkelen. Dit maakt het werken voor dit bedrijf zo boeiend en prachtig en ik wil nog vele jaren meewerken om onze positie als wereldspeler verder uit te bouwen.”

Gerelateerde vacatures