Rens Peperkoorn / HR Projectmedewerker

Leren van mijn fouten en bloeien van mijn successen

Rens werkt ruim twee jaar bij Royal FloraHolland. Hij is begonnen als stagiaire bij de HR adviseurs en heeft vervolgens een prachtig pad bewandeld. Na zijn stage is hij in dienst getreden als medewerker personeelsadministratie om uiteindelijk aan het werk te gaan als HR adviseur. En deze stap heeft hij kort geleden gemaakt.

“Na mijn afstudeerstage voor mijn studie HRM kreeg ik de kans mijzelf te ontwikkelen in het HR vak. Een zeer waardevolle stap omdat er binnen de afdeling veel HR vraagstukken de revue passeren, waarbij ik leer van de inzichten van mijn collega’s en er geluisterd wordt naar mijn ideeën. Door mijn gedrevenheid en ‘eagerness to learn’ krijg ik vaak de mogelijkheden mee te denken buiten de kaders van mijn eigen functie. Daarnaast vind ik de contacten door de hele organisatie erg gaaf, je krijgt altijd het totale verhaal van Royal FloraHolland mee.”

Wat maakt Royal FloraHolland voor jou zo bijzonder? “De ruimte om dingen op een andere manier te kunnen proberen, te mogen leren van mijn fouten en bloeien van mijn successen. Ik heb het afgelopen jaar sturing kunnen geven aan mijn eigen ontwikkeling en daarmee ook de kans kunnen pakken om door te stromen naar de functie van HR adviseur. Een mooie stap in mijn nog jonge loopbaan!”

Gerelateerde vacatures