Ramona Thoen / Afdelingsmanager Services

Ik krijg energie van de klant binnen Royal FloraHolland!

In de zomer van 2016 is Ramona bij Royal FloraHolland komen werken als afdelingsmanager Services bij Facilitair Management (FM). Zij neemt je graag mee met een kijkje in de keuken van afdelingsmanager Services.

“Ik ben verantwoordelijk voor de aansturing van 13 medewerkers te weten; medewerkers van de post & repro, afvalverwerking, contractbeheerders, eventmanager en een huismeester. Met deze enthousiaste en hardwerkende medewerkers zorgen we ervoor dat we dé partner zijn voor het leveren van operationele facilitaire diensten aan Royal FloraHolland en haar klanten.”

Ramona heeft een bewuste overstap gemaakt naar Royal FloraHolland. Ervaring op doen in de commerciële wereld was één van de redenen. Ook het verder ontwikkelen van haarzelf binnen haar eigen vakgebied was een belangrijke reden voor Ramona om bij Royal FloraHolland te komen werken. Dit lukt haar goed. De kansen bij Royal FloraHolland liggen voor het oprapen en verandering is een constante.

“De veranderingen binnen FM zijn momenteel goed voelbaar en zichtbaar binnen Services. Het proces dat doorlopen moet worden om te komen tot verandering, de regel- en wetgeving, de emoties bij de medewerkers.. er komt genoeg bij kijken!”

 

Gerelateerde vacatures