Nancy Bierman / Content coördinator

De sierteeltsector is ontzettend dynamisch

Nancy Bierman, Content coördinator

Waarom werken voor Royal FloraHolland? “De sierteeltsector is ontzettend dynamisch. Onze omgeving verandert in hoog tempo en dat geldt ook voor onze organisatie. Die veranderingen zijn spannend, en het biedt ontzettend veel kansen. Er zijn bijvoorbeeld meer dan voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling!”

Als content coördinator zit Nancy letterlijk bovenop het nieuws. Ze is de hele dag bezig met taal. De uitdaging bij Royal FloraHolland zit hem in de veelzijdigheid aan mensen. Voor iedere doelgroep hanteert Nancy een andere manier van schrijven. Bovenal streeft ze iedere dag naar het schrijven van eenvoudige teksten die je direct begrijpt.

Wat geeft Nancy voldoening in haar werk? “Op dit moment ben ik content coördinator op intranet. Ook teksten schrijven voor het personeelsblad en het relatiemagazine hoort bij mijn werk. Alles wat ik doe, koppel ik aan de strategie en identiteit van de organisatie. Of het nu gaat om een nieuwsbericht, verhaal of video. En dat zorgt iedere dag weer voor een nieuwe uitdaging.”

Wat maakt Royal FloraHolland een leuke werkgever? “Voordat ik begon als content coördinator heb ik gewerkt als communicatieadviseur en managementassistente. Beide zeer dynamische en afwisselende functies. Dat ik door de jaren heen verschillende functies heb kunnen uitoefenen, zorgt ervoor dat het werken bij Royal FloraHolland leuk blijft. Er zijn veel mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei!”

 

Gerelateerde vacatures