Marjolein Reith / HR consultant

Door kansen te pakken, creëer je je eigen pad bij Royal FloraHolland

Vernieuwing binnen de sierteeltsector, als ook binnen Royal FloraHolland, is een constante. Op de afdeling HR draag je hier iedere dag aan bij. Om iedere vernieuwing tot een succes te maken.

Marjolein werkt als HR consultant aan verschillende projecten. De veelzijdigheid aan HR projecten en HR activiteiten binnen Royal FloraHolland is groot. En het tempo waarop gewerkt wordt, is hard. Dit maakt dan ook dat er veel mogelijk is. “Van junior HR adviseur tot volwaardig HR consultant, met een aantal strategisch business partner projecten. Door kansen te pakken, ambitieus te zijn en een tikkeltje rebels, creëer je je eigen pad bij Royal FloraHolland.”

Royal FloraHolland geeft de mogelijkheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven. “Niets is te gek” zo vertelt Marjolein. “Niet alleen in mijn huidige functie, ook naast mijn functie werk ik aan ontwikkeling. Afgelopen jaar tijdens het doorlopen van het Young Potential programma. En ook nu als Young Flora commissielid. Samen met andere young professionals organiseer ik meerdere keren in het jaar sessies met het MT Royal FloraHolland, TedX talks, trainingen en informele borrels. Want jongeren zijn de toekomst; dat leeft zeker binnen Royal FloraHolland. Het is gaaf en geeft ontzettend veel energie!”

Wat maakt het werken bij Royal FloraHolland voor jou uniek? “De uitdaging, de kansen, de informele sfeer, het harde werken, de no nonsens, de flexibele werktijden en mijn fijne collega’s maken het werken bij Royal FloraHolland een perfecte start van mijn carrière.”