Jolanda Lek / Category Developer

Grote marketingkansen binnen een internationale wereld!

Als Category Developer houdt Jolanda zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en integreren van category management binnen internationale verkoopkanalen van bloemen en planten. Denk hierbij aan de bloemist, maar ook aan de supermarkt en het groeiende online kanaal. “Met een professioneel en multidisciplinair team signaleren we ontwikkelingen en groeikansen in de markt. Projectmatig zorgen we voor verbeteringen in het schap die aansluiten op consumentbehoeften en trends.”

Wat maakt het werken bij de afdeling Marketing zo leuk? “Op het gebied van marketing zie ik veel kansen hoe wij, als hart van de sierteelt, wereldwijd nog meer consumenten bloemen en planten kunnen laten kopen. Hier dagelijks een bijdrage aan leveren is een enorme uitdaging. Het is toch fantastisch om mensen te laten ontdekken en beleven hoe bloemen en planten kunnen bijdragen aan de emoties in het leven?”

Werken bij Royal FloraHolland is voor Jolanda werken in een dynamische wereld waar ruimte is voor zelfontplooiing. “Binnen mijn functie vind ik de ontwikkelkant in teamverband erg leuk. Komende tijd ben ik bijvoorbeeld bezig om de ontwikkelde groeiplatforms door te vertalen naar waarde proposities voor de verschillende verkoopkanalen. Als individu kun je echt het verschil maken binnen een grote organisatie waar genoeg doorgroeimogelijkheden zijn.”