Joery van Leest / Productmanager groene kamerplanten

We werken voor de grootste planten en bloemen markplaats ter wereld!

Waarom Royal FloraHolland? “Werken voor de grootste planten en bloemen markplaats ter wereld! Passie en trots, dat is wat onze kwekers, klanten en zeker mijn collega’s typeert. Het is geweldig om daar onderdeel van te zijn.”

“Er is bij Royal FloraHolland veel ruimte voor creativiteit en tal van mogelijkheden voor zelfontwikkeling, niet alleen met een Young Potential programma maar ook met de cursussen vanuit de Royal FloraHolland Academy.”

Joery werkt als Productmanager binnen het productteam groene kamerplanten. Met zijn kennis over het product, de markt en de consument is bij bezig met het creëren van commerciële kansen voor kwekers en klanten.

Als jong talent is Joery daarnaast geselecteerd voor het Young Potentiaal programma, waarin zijn persoonlijk leiderschap centraal staat. “Van daaruit ben ik met mijn leidinggevende bezig aan een traject om een prominentere rol te pakken binnen mijn team: als leider, met meer verantwoordelijkheden. Naast dat het Young Potential programma erg leerzaam is, is het ook onwijs leuk om dit proces te doorlopen met een groep jonge collega’s!”

 

Gerelateerde vacatures