Annika de Groot / Productmanager Bol & Knol

Mee bouwen aan een toekomst bestendige organisatie

Productmanager Annika de Groot probeert dag in, dag uit de marktpositie van onze kwekers te verbeteren. “Als productmanager werk je in het commerciële speelveld tussen kwekers en klanten. Ik bied hen daarbij ondersteuning op het commerciële vlak in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het verstrekken van inzicht in het productaanbod en in afzetmogelijkheden. Elke dag houd ik de nationale en internationale ontwikkelingen van de consumentenmarkt in de gaten. Kansen pakken om onze kwekers te helpen!”

“De dynamiek van werken met verschillende type ondernemers en klanten, naast je vele collega’s bij de grootste bloemenveiling van de wereld maakt het een hele uitdagende functie.”

Wat maakt werken bij Royal FloraHolland uniek? “Royal FloraHolland is bezig zich met grote veranderingen om de spil binnen de sierteeltsector te blijven. Investeren in goed personeel hoort daarbij. De kansen die geboden worden om jezelf te ontwikkelen en om mee te mogen bouwen aan een toekomst bestendige organisatie maakt het werken bij Royal FloraHolland extra leuk!”