Bij Royal FloraHolland wordt je inzet gewaardeerd. In allerlei opzichten. Natuurlijk bieden we je een goed salaris, daarnaast hebben we een eigen cao en een uitgebreid pakket met interessante aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Loopbaanontwikkeling en de Royal FloraHolland Academy

Royal FloraHolland is een organisatie in beweging en ontwikkeling. Wij hechten dan ook veel belang aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Initiatief nemen tot het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden en hierin blijven investeren. Als Royal FloraHolland stimuleren we dit. We hebben een moderne digitale leeromgeving, de Royal FloraHolland Academy, met een groot aanbod aan workshops, trainingen en cursussen. Je kunt deze programma’s zowel vanuit huis als op het werk volgen. Het is ook mogelijk om externe opleidingen te volgen bij zorgvuldig geselecteerde opleidingsinstituten.

Aandacht voor gezondheid en vitaliteit

Wij vinden het belangrijk dat jij je gezond en fit voelt. Daarom besteden wij veel aandacht hieraan en helpen wij je hierbij. Zo hebben we een goede sportregeling met onbeperkte sportfaciliteiten via Bedrijfsfitness Online (BFO) voor een minimale bijdrage per maand. En dat niet alleen….

Je gaat werken bij dé bloemenveiling van de wereld. Dit blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Vijf keer per jaar ontvang je een plantcadeau. Van een Amaryllis tot de vleesetende plant ‘Sarracenia’. Je wordt altijd weer verrast.

Salaris en verlof

Bij ons ontvang je een marktconform salaris conform de CAO Royal FloraHolland. Het salarisniveau is mede afhankelijk van je opleiding, je werkervaring en je functie. Elk jaar ontvang je in mei 8,33% vakantietoeslag. Bij een 38-urige werkweek heb je recht op 27 vakantiedagen per jaar. Daarnaast heb je ook nog de optie om 10 vakantiedagen extra per jaar bij te kopen.

Flexibele werktijden

Wij kennen een 38-urige werkweek. Afhankelijk van je functie is het eventueel mogelijk om 36 uur of minder per week te werken. Je krijgt van ons een eigen mobiele telefoon en laptop zodat je flexibel en locatieonafhankelijk kunt werken. Dit biedt jou de mogelijkheid om werk en privé perfect op elkaar af te stemmen.

Pensioen

Wij hebben onze pensioenen ondergebracht bij PGB en ABN Amro. Wij hebben een pensioenregeling van 3.5% eigen bijdrage.

Collectieve ziektekostenverzekering

Wij vinden het belangrijk dat je een goede zorgverzekering hebt en dragen hier als werkgever graag een steentje aan bij. Wij geven je daarom een aantrekkelijke werkgeversbijdrage in de collectieve ziektekostenverzekering via Menzis. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van je pakketkeuze. Ook kun je korting krijgen op privéverzekeringen.

Actieve personeelsvereniging en andere netwerken

Wij hebben een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door activiteiten organiseert voor haar leden, zoals een zomerbarbecue, een kerstborrel, een Sinterklaasfeest voor kinderen, etc. Daarnaast kun je via de personeelsvereniging korting krijgen voor o.a. attractieparken, bioscoopbezoek, etc. Tot slot zijn er meerdere mogelijkheden om optimaal betrokken te zijn bij de organisatie en je collega’s. Zo hebben we ook een boekenclub, een netwerk speciaal voor vrouwen en een young professional netwerk.

Zit er een vacature voor je bij?

Zoek je een baan waarin jij het succes van Royal FloraHolland kan bepalen? Een functie waarin je vanuit jouw professionaliteit samen met je collega’s kunt bijdragen aan onze toegevoegde waarde binnen de internationale sierteeltsector?? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s op verschillende afdelingen en vakgebieden. Kijk gelijk of er een passende vacature voor je is.