Samen met kwekers en hun klanten maakt Royal FloraHolland al meer dan honderd jaar de wereld mooier en gezonder met bloemen en planten.

Via gestroomlijnde logistiek vinden deze prachtige producten razendsnel hun weg over de wereld. En kunnen consumenten er hun dank mee uitdrukken, maar ook liefde, geluk, gezondheid en troost. Flowering the world.

Job Alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze laatste vacatures? Meld je dan aan voor onze Job Alert.

U heeft gezocht op:

18 vacatures gevonden

Customer Care Agent

Jij bent van nature nieuwsgierig naar de échte vraag achter de vraag! Met jouw gemeende interesse en aanstekelijke enthousiasme, win je het vertrouwen om de informatie te krijgen die je nodig hebt om jouw contactpersoon goed te kunnen helpen. Herkenbaar? Dan willen wij jou  graag ontmoeten om te praten over de functie van Customer Care Agent bij Royal FloraHolland in Naaldwijk.

Bekijk hier hoe het is om te komen werken als Customer Care Agent bij Royal FloraHolland
 

Enterprise Architect

Denk jij dat je met jouw huidige kennis en talenten de potentie hebt om een vak volwassen Enterprise Architect te worden en wil je met jouw collega’s een leidende rol vervullen in de transformatie van zowel Royal FloraHolland als de sierteelt sector? Solliciteer dan naar deze functie bij Royal FloraHolland en kom in gesprek om te praten over hoe wij gezamenlijk jouw stap naar Enterprise Architect mogelijk maken binnen ons bedrijf!